تاثیر مصرف کندر در حاملگی به همراه خواص مفید آن
کندر در حاملگی ،کندر در حاملگی،خوردن کندر در حاملگی،مصرف کندر در حاملگی،کندر در دوران حاملگی،عوارض کندر در حاملگی،کندر حاملگی،زمان خوردن کندر در حاملگی،زمان مصرف کندر در حاملگی،خواص کندر در دوران حاملگی،کندر حاملگی،خوردن کندر در دوران حاملگی،خوردن کندر در حاملگی،مصرف کندر در حاملگی،خوردن کندر در حاملگی،خوردن کندر در دوران حاملگی،خوردن کندر خوراکی در حاملگی،
در این مطلب از سایت جسارت به تاثیر کندر در حاملگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
تاثیر کندر در حاملگی
کُندُر گیاهی دارویی است از راسته افراها (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان
خوشبو کننده استفاده میشود. صمغ کندر را معمولا با اسفنددانه میسوزانند.
کندر مقوی قلب-حافظه- صاف شدن صدا- ضد خلط خونی است.
نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .
محققان دریافتند که تجویز کندر ، به ویژه دوز g/kg0/05 ، در دوران بحرانی رشد و نمو سیستم عصبی جنین و نوزاد ،
موجب افزایش چشمگیر (001/0>p) قابلیتهای یادگیری ، به ویژه تقویت و نگهداری حافظه می شود .
از این رو به نظر می رسد که کندر می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و
احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد.
محمد بن سنان از امام رضا(ع) نقل کرده است که آن حضرت فرمود:
«همسران باردارتان را کندر دهید؛ اگر حمل آنها پسر باشد، پاکیزه قلب و دانشمند و شجاع خواهد شد و اگر دختر باشد، خوش اخلاق و زیبا مىشود.»
مصرف کندر در حاملگی
کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی 2 متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد میکند.
بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و ظاهرش سفید باشد،
خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را میشکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد.
با شکافی که در تنه درختچه کندر ایجاد میشود شیرابه سفیدرنگی که همان صمغ کندر است از آن خارج شده و
این شیرابه در مجاورت هوا به تدریج سفت شده و به صورت کندر در بازار عرضه میشود.
کندر دارای طعمی تلخ و معطر و کمی گس است.
بیشتر بخوانید :
خواص نارنج
برگ بو در بارداری
نارنج و بارداری
سیاه دانه چیست
پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):
به زنان باردار خود، کندر بدهید؛ چرا که عقل کودک را افزون مى کند.
پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):
بر شما باد کندر؛ چرا که … عقل را افزون مى کند، ذهن را ذکاوت مى دهد، چشم را جلا مى بخشد و فراموشى را از میان مى برد.
خواص کندر در حاملگی
اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع میکند و یکی از مهمترین خواص بسیار مفید و جالب توجه آن،
تقویت حافظه و مرتفعکننده فراموشی و ضعف حافظه است که به راستی تاثیر بسزایی دارد.
جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزداید و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم میتوانید از آن مصرف کنید.
مصرف کندر بویژه در زنان باردار و تأثیر آن روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده است.
با توجه به تحقیقاتی که روی بیش از 100 نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (3 الی 4 ماه)
از کندر استفاده کردهاند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیشفعالی کودکان آنها شده اما مادرانی
که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کردهاند کودکانشان بیشفعال نشده و همچنین از هوش بالایی برخوردارند.
امام رضا (علیه السلام ):
فراوان کندر بخورید، آن را در دهان نگه دارید و بجوید. بلغم معده را مى زداید و آن را تمیز مى کند، عقل را استحکام مى بخشد و غذا را مى گوارد.
خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بیخطر است اما در ماههای بعد برای جنین مضر است
کندر در حاملگی
باوری وجود دارد که مصرف صمغ توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و
ضریب هوشی جنین و کودک آینده آن ها می شود. این نکته صحیح است اما مادران باردار باید مراقب باشند
که مصرف کندر بیش از ۳ ماه موجب بیش فعالی کودک آن ها شده و
این مسئله در آینده آن ها را با مشکلات متعددی روبه رو می کند.
بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند که برای افزایش میزان هوش و
تقویت حافظه نوزاد خوردن یک ماه کندر کفایت می کند و این یک ماه باید بعد از ۴ ماهگی جنین صورت گیرد.
تجویز کندر به صورت خوراکی موجب کاهش خونریزی شدید در خانم هایی که خونریزی های بسیار شدید درسیکل قاعدگی دارند، می شود.
کندر در حاملگی
بیشتر بخوانید :